Should i stay or should i go

Jag känner mig som en backpacker, som jag flyttar runt mellan Örebro, Stockholm, Askersund och Tiveden, men det är ju så det ska vara under loven. Dessa bilder kommer ifrån igår då jag, Maja, Johanna och Jennifer fotade.

The sound of silence

I morse tog jag och mamma tunnelbanan till Urban Outfitters och Beyond Retro. Jag fann två vackra klänningar och ett par örhängen. Då trängseln blev olidlig smög vi oss in på en resturang och åt asiatisk buffé! I morgon ska jag och Jennifer testa att laga dumplings, så håll tummarna för oss!

God jul!

God jul allesammans! Hoppas er jul har varit alldeles... alldeles... alldeles underbar (Quote från askungen). Jag är verkligen tacksam för alla fina och omtänksamma presenter jag har fått. Nu har jag bara en present kvar att både ge och få.
Visst är det skönt förresten med så mycket fri tid? Jag tror aldrig jag har tecknat lika mycket som jag har nu. Jag är inte så värst duktig, men jag försöker utveckas! Under lovet ska jag bara teckna, måla, läsa bra böcker, åka skidor (när Romme kan öppna), shoppa, fota och såklart vara med en massa kompisar! I morgon ska jag till Stockholm och på bilresan ska jag börja läsa Stolthet och Fördom.
Godnatt!
bloglovin