I just can't get enough

Hej, nu är klockan halv 7 i Sri Lanka och vi ska snart äta middag på vårt fina hotell. Idag har vi solat, badat i havet och kastat oss med vågorna. Det är sjukt varmt i luften och i vattnet även fast solen var täckt av moln för det mesta. Vi är nu röda som kokta kräftor för vi trodde inte solen skulle ta så mycket, hehe. Bilder på oss får ni på slutet av veckan när vi är bruna och fina.

Sri Lanka here i come!

I morgon klockan 11 bär det av mot Sri Lanka. Nu har jag packat nästan allt som jag ska ha med mig och jag ska bara skriva klart en engelska recension innan jag lägger mig. Sedan blir det 12 semesterdagar! Tyvärr ser inte vädret så lovande ut, det är bara regn på väderprognosen, men det blir säkert helt underbart ändå! Jag fick även reda på att det finns internet på hotellet, så jag kan nog lägga upp några inlägg på kvällarna!
Hejdå så länge!

Let it snow!

När jag kollade i kalendern idag upptäckte jag att det är bara 8 veckor och 5 dagar kvar till julafton! Jag har redan fixat ihop en jullista på Spotify. Jag har till och med lyckats klämma in lite Coldplay, Queen och the Ramones. Tänk att de hade så passande låtar! Det är svårt att tänka sig att förra året låg snön på backen redan nästa vecka! Vad roligt det ska bli att ha snöbollskrig, bygga snögrottor (enligt mig blir man aldrig för gammal för att leka!), åka pulka, skridskor och skidor, värma fötterna vid en tänd brasa, dricka glögg med mandlar i, baka pepparkakor, bygga pepparkakshus, äta lussekatter, köpa julklappar och klä granen. Hehe, jag är kanske lite tidig, men tiden går fort! Det känns som om man nyss började gymnasiet och ändå är det snart höstlov. Snart sitter alla och öppnar paketen vid granen!
Glögg och tomtar
bloglovin