Les macarons safran et cardamome

Bilder från dagens bak. Nu ska Jennifer och jag sova, i morgon blir det skoj!

i ett dödsskuggans land skall ett ljus skina klart

Idag har jag och några klasskompisar pratat inför klassen om dikten "Fridsfursten" av profeten Jesaja, där det stod om att "folk som vandrar i mörkret ska se ett stort ljus". När jag tänker på det efteråt är det lite roligt eftersom det snart är Valborgsmässoafton. Jag ska nog inte ta kvasten och katten till Blåkulla, men till Askersund reser jag för att träffa några vänner som jag inte har sett på evigheter.
Trots att Jesaja menade något helt annat med sin dikt, hoppas jag att aprilvädret ska vara över snart och att vi får se solen lite oftare.

Målat av Ellen Wallin

Man blir både glad och lite ledsen när man ser Ellens målningar. Ledsen för att man vill vara lika duktig på att måla och glad att det finns folk som har blivit så här duktiga. Man blir motiverad när man ser att man kan lyckas med det man vill göra.
Annars så har dagen har varit underbar. Först och främst för att jag vaknade efter en mysig klass/film-kväll hos Anny. Som tur var hade vi sovmorgon och klassdag idag, så vi kollade på filmen Gattaca och slutade tidigt. Efter det åkte jag, Camilla och Johanna till Marieberg i slask-regnet med gummistövlar och vinterjacka. Där åt vi på Paco's och kikade i affärer. Väl hemma i värmen åt jag, mamma och syster sushi, drack te och tömde en after-eight förpackning.
I morgon ska jag spela badminton och gå på vernissage. Hoppas bara att jag hinner plugga svenska inför nationella proven och måla klart min pågående teckning, för det vore verkligen på tiden!
Godnatt alla nattugglor!
bloglovin