Lite osäkert på den fronten

Istället för att plugga biologi har jag kollat på William Spetz på YouTube, hehe! Nu ska jag fylla min biologibok med frågetecken, för att kunna förhöra läraren i morgon. Jag hoppas att ni alla har en lugnare vecka än vad vår klass har!

Finding neverland

I morse bestämde jag mig för att plugga, tja ni ser ovan hur det gick. Istället har jag bara myst och tagit det lugnt i hängmattan. På kvällen såg jag och Marie på filmen Finding Neverland, om författaren till Peter Pan. Det var en riktigt fin film! I morgon ska jag på våffel och kemiparty hos Camilla, våfflorna kommer nog underlätta plugget lite.

17 år

Idag har jag bara tagit det lungt i solen, med bra musik från Way Out West i öronen och en bok i knät. På kvällen åt vi chokladtårtan ovan och jag öppnade de sista paketen. Vilka fina presenter jag har fått! Nu greppar paniken mig lite inför de sista proven för läsåret, allt kom verkligen på en gång! Därför ska jag göra en kopp choklad nu och ta itu med allting. Nu vill jag bara ha sommarlov och svenska jordgubbar!
bloglovin