wouldn't it be nice?


Världens godaste piknick!
Snape.
 
Början av sommarlovet har varit helt underbart. Jag spenderade två fina dagar i Stockholm med min mormor. Vi gick bland annat på fotografiska muséet, åt lunch i saluhallen vid Nytorget, köpte macarons på Ladurée och jag fann den perfekta jeansjackan på Beyond Retro! Det är verkligen vackert i Stockholm, trots att det öste ner. Efter några dagar i Örebro åkte jag till Askersund där jag hade piknick med Hanna, Maja, Johanna, Jennifer och Sandra på Barnens ö. Därefter fortsatte färden ut till Tivedsskogen med Linda och mamma. En dag kom Marie, Carina och Alex ut. Vi firade Carinas födelsedag med jordgubbstårta och ett dopp vid Vitsand. Jag vet inte riktigt hur vi lyckades, men efter doppet skulle vi gå en vandringsstig fast vi gick fel och hamnade mitt i ett träsk med rivmärken upp till knäna. Det var tråkigt när de var tvungna att åka iväg strax efter. Jag får ibland lite galna idéer. Den här gången hade jag fått för mig att jag skulle cykla till Askersund till midsommarafton, ungefär från Tivedstorp. Visst det var "bara" 3 mil, men tro mig det är inte lätt när man är helt otränad och ska ta sig förbi Suparbackarna! Känslan när jag äntligen såg Askersund bara någon kilometer ifrån. Till slut rullade jag in till Askersund och tog mig till Hanna där hon skulle ha midsommarfest. Himla roligt det blev. Jag skulle egentligen cykla tillbaka till Tiveden, men jag mutade Sandra till att skjutsa ut mig. Jag fick sällskap av Johanna, Jennifer och Ludvig. Vi badade i en liten sjö, lagade en grym korvgryta och sjöng till ABBA. Nu sitter jag i pappas (relativt nya) lägenhet i Örebro och lyssnar på David Bowie. Har bara tagit det lugnt idag, druckit te och knäppt ett par analoga bilder på min vackra syster Linda. Just det, jag fick precis ett meddelande från min franska utbytesstudent Léopoldine Toix! Jag ska till Frankrike i höst! Till den vackra staden Pau. Det kommer bli både läskigt och extremt roligt.
 
Au revoir!

We accept the love we think we deserve

Den här filmen är fantastisk rätt igenom. Se den.

Quotes:
"This one moment when you know you're not a sad story. You are alive, and you stand up and see the lights on the buildings and everything that makes you wonder. And you're listening to that song and that drive with the people you love most in this world. And in this moment I swear, we are infinite."

"So, this is my life. And I want you to know that I am both happy and sad and I'm still trying to figure out how could that be."

"We accept the love we think we deserve."

Dexys Midnight Runners – Come On Eileen
David Bowie – Heroes - 1999 Digital Remaster
XTC – Dear God - 2001 - Remaster
The Samples – Could It Be Another Change

Krampen


Tyvärr förlorade vi krampen mot Risbergska skolan, men vi hade det roligt trots allt!
bloglovin