Hos familjen Toix

Utsikten från Léopoldines rum, som jag fick låna när jag bodde där.
Pappan har målat alla tavlor!

Hos min värdfamilj fick jag äta så himla mycket god mat. De hade köpt delikatesser och specialiteter från deras region för att jag skulle få smaka på allting. Vi kunde äta i flera timmar i sträck. De franska ostarna, glassen med hallon från trädgården, bakelserna, de fyllda tomaterna, grönsakssoppan och pappans crêpes. Jag var aldrig hungrig när jag bodde där.
Deras hund Bill, som alltid hade huvudet i mitt knä när vi satt och åt. Han var hur söt som hellst fast mycket större än vad det ser ut på bilden.
Jag kunde inte ha hamnat hos en bätte värdfamilj. De fick mig verkligen att känna mig välkommen och hemma. De var uppmuntrande och fick mig att våga prata franska trots att jag förmodligen sa fel oftare än jag sa rätt. Att de bodde ute i landsbygden och var både natur och djurmänniskor var ju också en bonus!

je ne regrette rien

Jag var lite för blyg i början av resan för att ta mycket bilder på människor, men snart kommer det mer! Jag har fortfarande ungefär 300 bilder kvar från resan att gå igenom och redigera.

Mode och fotografi

Lite måndagsinspiration från Tumblr
bloglovin