Upp bland molnen igen

Skulle inte kunna förklara min glädje i ord om jag ens försökte. Har gått runt länge nu med stor förväntan. När jag tänker på det sprids ett lyckorus i hela kroppen, som får mig att vilja springa, skrika och dansa. Som tur är håller jag mig själv i styr när jag är bland allmänheten, fast ibland är det svårt att hålla sig. Har kommit på mig själv ett antal gånger på väg från skolan med att le och skratta smått, när jag drömmer mig bort. I morgon händer det nämligen! Resan som jag har planerat sen i nian med mina underbara brudar Maja, Sandra, Johanna, Jennifer och Hanna blir till slut av. I över två och ett halft år har vi längtat. Nu är det bara timmar kvar. London här kommer vi!

Helmut Newton

Tar en paus innan jag ska till skolan. Målar naglarna och lyssnar på Frank Sinatra, Dean Martin och Andy Williams. Drömmer mig bort till en annan tid. En annan plats. 

Formidable

Nu är jag tillbaka i Sverige. Det var inte lätt att lämna Frankrike och värdfamiljen. Jag hade mycket hellre stannat kvar ett tag till eller rymt iväg till Paris med Léopoldine. Med mig från frankrike har jag ett fullt minneskort med nästan 471 bilder att sortera och redigera, men det får bli en annan dag för nu måste jag fokusera på skolan. Gustaf Frödings kvinnosyn ska utredas och tre kapitell fysik ska pluggas in. Där har ni mina planer för helgen.
bloglovin