Joy Division / New Order


Idag köpte jag min syster för en snickers. Jag offrade en utav mina för att få ta några foton av henne. I bakgrunden spelades våra nya vinylskivor. Nu har jag redigerat i otroligt/oroligt många timmar, med Joy Division och New Order i hörlurarna. Flera fotografier lägger jag upp inom några dagar. Nu kommer istället lite blandade bilder från dagen!Idag åt pappa och Linda  middag på Harry's. Pulled pork burgaren (svengelska med särskrivning) var himla god!


Stackaren har haft kameralinsen riktat mot henne hela dagen.


Nu får det vara nog!


Vi upptäckte den här lilla varelsen på vägen tillbaka!

Before my world turned blue


Nu har det gått över en månad sen vi tog studenten. Hur gick det till egentligen? Jag har mest arbetat under de senaste veckorna. Sen har jag varit på Bråvalla och även Kentfesten. Det är otroligt skönt att bara jobba, för det känns fortfarande som att jag har semester. Jag har tid att fotografera, träffa vänner och läsa! Av min syster fick jag bokserien ovan förresten. Hon är för bra ibland.


Jag skämde bort mig lite med The Black Keys nya album på vinyl!


Jobbet fick följa med hem en dag, som ni ser.


Jennifer i solen på Vigårda restaurang i Stockholm. Nu är vi på väg till Kents endagsfestival!


Det började regna mitt under spelningen, men vi var glada ändå! Första droppen kände jag när Jocke sjöng: "Just när himlen ändrar färg, från svartnat silver till rött guld. Sensommarregn över Karlberg".


Tyvärr har jag inga bilder från Bråvalla. Jag, Linda, Malin, Anna och Ludvig hade ett litet camp under festivalen. Det var verkligen många bra band och artister! De jag tyckte var bäst var nog The Kooks, The Hives, Bombay Bicycle Club och Passenger. Fast jag skulle vilja lägga till minst fem band till i den listan. Jag skulle kunna berätta vidare om festivalerna hur länge som helst, men snart ska jag iväg till jobbet! Nu till hösten har jag ett svårt beslut att ta. Det är tur att jag har lite tid på mig i varje fall.
bloglovin