Then I look at you and the world is alright with me


I brist på modeller i det här sjukt fina morgonljuset tar jag en klyschig ögonbild, titta vilken skärpa! Mitt nya objektiv (Sigma 35mm F1,4) är så otroligt bra. Till skillnad från min mascara... Nu ska jag snart iväg till Maria och jobba vidare. Hon har varit i Frankrike och under tiden har jag varit i Stockholm. Linda och jag åkte upp på fredagen och satt sen tre dagar i sträck på Coffice, hon pluggade matte och jag redigerade bilder. Sen har jag även hunnit hälsa på Camilla och Sally, besökt Fotografiska, köpt Kusmi te och tre tidningar för att få inspiration.
 

Paris del 4


Morgonkön en söndag till bageri/konditoriet.


Sista dagen tillsammans köpte vi den här gudomliga chokladtårtan och lyckades äta upp hela vi tre! Ja, den förtjänade definitivt fyra bilder. Punkt.


Slut! Fyra inlägg på en dag... Nu ska jag belöna mig själv med chokladtårta och Johannas cheesecake som blev över sen halloween! Just det, de tre sista delarna från Paris är endast redigerade med genom ett VSCO paket som heter modern films (paket 1). Visst blev det snyggt!?

Paris del 2


Vi tänkte vara lite kulturella och gick därför på museum. Det är så himla bra att de statliga museumen i Sverige ska återigen bli gratis att besöka!


Oerhört saknad syster!


bloglovin