here comes the sun

 
Sitter i duggregnet och tittar ut över vattnet och de passerande båtarna. Det är riktigt vackert här i skärgården. Synd att jag inte kan visa bilderna jag har tagit och redigerat, för vi har inget internet. Det kommer bli ett riktigt långt inlägg när jag kommer tillbaka till Örebro, men det dröjer nog. I morgon ska vi till Stockholm och fira pappas födelsedag. Nu ska jag tillbaka till stugan för att planera morgondagen lite, ska bland annat baka en chokladtårta! Får ta en massa bilder som jag kan visa senare. Hejdå så länge!
Kommentarer
Linnea

Hej! Självklart har jag favoritlåtar och favoritalbum av Kent. Det är väldigt varierande men just nu är jag väldigt förälskad i Den osynliga mannen. Sedan ligger En plats i solen närmast hjärtat i dagsläget.

Annars är väl Hagnesta Hill och Röd mina favoritalbum genom alla tider. Kevlarsjäl, Sjukhus, Ingenting, Passagerare och Revolt III mina favoritlåtar.

Det är en sådan svår fråga, för det varierar så fruktansvärt!
Och du då? Har du någon favoritlåt eller något favoritalbum?

Svar: Vad roligt att jag inte har lyssnat så mycket på dina favoritlåtar, förutom Ingenting och Passagerare. Jag måste verkligen lyssna på dem nu. Hade till exempel inte lyssnat på Den osynliga mannen innan och den var riktigt fin. En plats i solen är verkligen ett bra album! Min favoritlåt från det albumet är nog Varje gång du möter min blick.Har knappt lyssnat på Hagnesta Hill, men nu ska jag göra det!

De album jag har lyssnat mest på är Tillbaka till samtiden och En plats i solen, men jag gillar också vissa låtar från Verkligen. Jag förstår vad du menar, det varierar verkligen!Mina favoritlåtar just nu är Gravitation, Utan dina andetag, Pärlor, Den döda vinkeln, LSD någon?, Våga vara rädd, Hjärta och Ingen kunde röra oss.
Tanja Lundin

2013-07-14 @ 23:20:50
http://owc.blogg.se

Lämna en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress(publiceras ej)

Bloggadress

Kommentar

Trackback